Domů » Zápisník » 2019 » březen

Sebedestruktor pondělí 18. březen, 2019 / 1 komentář

Povedlo se, no.Mám opravdu zvláštní nadání na to, jak se přizabít těmi nejbanálnějšími způsoby.

Při tom všem, co jsem přežila na trecích v horách, je s podivem, že jsem si svou první zlomeninu (naštěstí jen prstu u nohy) uhnala klidnou chůzí po protiskluzových schodech v rodinném domku.

Před pár měsíci jsem se při vaření lehce přiotrávila několika fazolemi, jelikož jsem neměla tušení, že jsou v syrovém stavu jedovaté. (Vážně, tohle mi ve škole nějak uniklo!)

O pár měsíců později jsem se lehce přiotrávila znovu, tentokrát nezralými rajčaty. To už jsem sice věděla moc dobře, že nezralé plody se nesmí jíst, ale když mně bylo tak líto ta rajčata vyhodit!

Jako malé mi vyprávěli rodiče příběh o jakémsi mořeplavci z Bystřicka, který se plavil po všech oceánech světa, a nakonec se utopil na Víru. "Tomu vůbec nerozumím," vrtěli vždycky hlavou. "Takový zkušený námořník to byl, a on se utopí na přehradě za barákem..."

To já tomu tedy rozumím dost dobře!

Myslím, že jednou udělám kariéru jako jedna z postaviček Happy Tree Friends.


Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
19104175
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
femar22
Tak přesně takto jsem si nakopla dnes prst o sedačku v obýváku. Mám stejné zbarvení. Tedy ten prst :-)
A to jsem včera lezla pro keš na strom cca 20m.
;-D:-)
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace